w sprawie ustalenia programów studiów prowadzonych na kierunkach technologia żywności i żywienia człowieka, mikrobiologia, ichtiologia i akwakultura rozpoczynających się od roku akademickiego 2021/2022
- skan dokumentu z podpisem (format: pdf, rozmiar: 702 kB)
- dokument dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 122 kB)
Załączniki:
- załącznik 1 (format: xlsx, rozmiar: 282 kB)
- załącznik 1 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 2,12 MB)
- załącznik 2 (format: xlsx, rozmiar: 211 kB)
- załącznik 2 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 1,66 MB)
- załącznik 3 (format: xlsx, rozmiar: 224 kB)
- załącznik 3 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 1,41 MB)
- załącznik 4 (format: xlsx, rozmiar: 223 kB)
- załącznik 4 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 1,62 MB)
- załącznik 5 (format: xlsx, rozmiar: 147 kB)
- załącznik 5 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 1,10 MB)
- załącznik 6 (format: docx, rozmiar: 33 kB)
- załącznik 6 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 1,10 MB)
- załącznik 7 (format: xlsx, rozmiar: 68 kB)
- załącznik 7 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 438 kB)
- załącznik 8 (format: docx, rozmiar: 18,36 kB)
- załącznik 8 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 142 kB)
- załącznik 9 (format: docx, rozmiar: 30 kB)
- załącznik 9 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 168 kB)
- załącznik 10 (format: docx, rozmiar: 19,95 kB)
- załącznik 10 dostępny cyfrowo (format: pdf, rozmiar: 156 kB)