Archiwum ofert pracy ZUT
8.07.2024Konkurs na stanowisko lektora w grupie pracowników dydaktycznych w wymiarze pełnego etatu w Studium Języków Obcych
27.09.2022Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko adiunkta w grupie pracowników badawczo-dydaktycznych w Katedrze Hydrobiologii, Ichtiologii i Biotechnologii Rozrodu
26.08.2020Oferta pracy dla studenta!
23.07.2020Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie poszukuje pracownika na stanowisko referenta
29.05.2020Rektor ZUT ogłasza konkurs na stanowisko adiunkta w Katedrze Anatomii Zwierząt i Zoologii
25.05.2020Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie poszukuje pracownika na stanowisko: STARSZY PORTIER 1 osoba w wymiarze pełnego etatu oraz 2 osoby w wymiarze ½ etatu
MIEJSCE PRACY: Akademicki Ośrodek Jeździecki12.02.2020Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie poszukuje pracownika na stanowisko SAMODZIELNEGO REFERENTA
MIEJSCE PRACY: Dział Projektów Naukowych Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie8.11.2019Konkurs na stanowisko asystenta w grupie pracowników badawczo-dydaktycznych na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa w Katedrze Towaroznawstwa, Oceny Jakości, Inżynierii Procesowej i Żywienia Człowieka
Kandydat winien spełniać wymagania określone w art. 113 oraz art. 116 Ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2018 r. poz. 1668 ze zm.) oraz w Statucie Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie.9.07.2019Kwestura Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie zatrudni osobę do pracy w Dziale Finansowym na stanowisku referenta w pełnym wymiarze czasu pracy.
2.07.2019Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko adiunkta w Katedrze Technologii Żywności na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa
Komisja konkursowa w składzie: Prof. dr hab. Elżbieta Kucharska – przewodnicząca, Dr hab. inż. Grażyna Bortnowska, prof. ZUT Dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT dniu 02.07.2019 r. dokonała rozstrzygnięcia konkursu na stanowisko adiunkta w Katedrze Technologii Żywności, do którego zgłosiło się dwóch kandydatów. Konkurs wygrała dr hab. Iwona Adamska, która spełniła wszystkie wymagania określone w konkursie. Od decyzji komisji konkursowej nie przysługuje odwołanie.