Dyscyplina | Tytuł zawod., imię i nazwisko | Rozprawa | Streszczenie | Recenzja 1 | Recenzja 2 | Recenzja 3 | Informacje o obronie | Uchwały |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
technologia żywności i żywienia | mgr inż. Artur Wierzchowski | Rozprawa | Streszczenie (format: pdf, rozmiar: 419 kB) | Recenzja 1 (format: pdf, rozmiar: 2,91 MB) | Recenzja 2 (format: pdf, rozmiar: 2,04 MB) | Recenzja 3 (format: pdf, rozmiar: 326 kB) | Zawiadomienie o obronie (format: pdf, rozmiar: 221 kB) | Uchwała |
technologia żywności i żywienia | mgr inż. Patryk Kamiński | rozprawa doktorska (format: pdf, rozmiar: 12,20 MB) | streszczenie (format: pdf, rozmiar: 629 kB) | recenzja nr 1 (format: pdf, rozmiar: 2,69 MB) | recenzja nr 2 (format: pdf, rozmiar: 2,34 MB) | recenzja nr 3 (format: pdf, rozmiar: 2,13 MB) | Zawiadomienie o obronie | |
Menu dodatkowe
- Informacje ogólne
- Władze ZUT
- Senat Akademicki
- Rada Uczelni
- Struktura uczelni
- Udostępnianie informacji publicznej
- Elektroniczna skrzynka podawcza
- Dokumenty
- Rekrutacja na studia
- Studia
- Studia doktoranckie
- Szkoła doktorska
- Stopnie naukowe/postępowania awansowe z podziałem na dyscypliny naukowe
- Badania naukowe
- Zamówienia publiczne -przetargi - zakupy
- Majątek ZUT
- Praca
- Ogłoszenia pozostałe
- Raport o stanie zapewniania dostępności podmiotu publicznego