Archiwum ofert pracy ZUT

Konkurs na stanowisko asystenta w grupie pracowników badawczo-dydaktycznych na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa w Katedrze Towaroznawstwa, Oceny Jakości, Inżynierii Procesowej i Żywienia Człowieka 08.11.2019 14:04

Kandydat winien spełniać wymagania określone w art. 113 oraz art. 116 Ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2018 r. poz. 1668 ze zm.) oraz w Statucie Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie.

Treść konkursu. (format:  docx, rozmiar:  21 kB)

 

Wynik konkursu:
Komisja Konkursowa powołana w celu rozstrzygnięcia konkursu  na stanowisko asystenta w grupie pracowników badawczo-dydaktycznych w Katedrze Towaroznawstwa, Oceny Jakości, Inżynierii Procesowej i Żywienia Człowieka w składzie:


Dr hab. inż. Artur Ciemniak, prof. ZUT – przewodniczący,

Dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, prof. ZUT

Dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek, prof. ZUT

Dr hab. inż. Barbara Czerniejewska-Surma, prof. ZUT

Dr inż. Wojciech Sawicki

dnia 16.12.2019 r. dokonała rozstrzygnięcia konkursu na wyżej wymienione stanowisko, na które wpłynęły 2 zgłoszenia.
Konkurs wygrała mgr inż. Angelika Heberlej, która spełniła wszystkie wymagania określone w konkursie.

Komisja konkursowa nie jest organem decydującym o zatrudnieniu zarekomendowanego kandydata. Ostateczną decyzję o zatrudnieniu podejmuje Rektor, dla którego stanowisko komisji konkursowej nie jest wiążące.