Zamówienia udzielane na rzecz nauki
28.07.2023Zapytanie ofertowe na zakup , dostawę: zgrzewarki do tacek, szafy mroźniczej, urządzenia sous vide.
Działanie 1.13 Innowacje umowa o dofinansowanie nr 00008-6520.13-OR1600002/22/23 Projekt pt. „Opracowanie technologii wytwarzania nowych, innowacyjnych produktów z wykorzystaniem mięsa pochodzącego z ryb małocennych gospodarczo i niechcianych połowów – czyli ryby niechciane ze smakiem zjadane”5.07.2023ZAPYTANIE OFERTOWE nr 17/Doradczy/2023/KHIiBR
Zapraszamy do składania oferty na „Stworzenie strony internetowej dostosowanej do urządzeń mobilnych opartej na systemie CMS WordPress3.07.2023Zapytanie ofertowe nr ZP/WNoŻiR/398/2022/2023 na dostawę: stalowych szaf zamykanych
Na potrzeby realizacji projektu: „Opracowanie innowacyjnych i proekologicznych metod wykorzystujących presję środowiska w rozrodzie i inkubacji ikry oraz wychowie stadiów młodocianych ryb łososiowatych w naturalnym środowisku niedostępnym ze względu na przeszkody migracyjne”30.06.2023Zapytanie ofertowe nr ZP/WNoŻiR/603B/23 na dostawę: materiałów eksploatacyjnych do drukarek
Na potrzeby realizacji projektu: „Opracowanie innowacyjnych i proekologicznych metod wykorzystujących presję środowiska w rozrodzie i inkubacji ikry oraz wychowie stadiów młodocianych ryb łososiowatych w naturalnym środowisku niedostępnym ze względu na przeszkody migracyjne”29.06.2023Zapytanie ofertowe nr ZP/WNoŻiR/603A/23 na dostawę: materiałów biurowych i eksploatacyjnych
Na potrzeby realizacji projektu: „Opracowanie innowacyjnych i proekologicznych metod wykorzystujących presję środowiska w rozrodzie i inkubacji ikry oraz wychowie stadiów młodocianych ryb łososiowatych w naturalnym środowisku niedostępnym ze względu na przeszkody migracyjne”19.06.2023PONOWNE Zapytanie ofertowe nr III, na wykonanie oznaczeń laboratoryjnych, wybranych wskaźników jakościowych w produktach o charakterze przekąski.
Zapytanie ofertowe Załącznik 1 Załącznik 2 Załącznik 3 Załącznik 4 Ogłoszenie o wyniku zapytania.6.06.2023PONOWNE Zapytanie ofertowe nr II, na wykonanie oznaczeń laboratoryjnych, wybranych wskaźników jakościowych w produktach o charakterze przekąski.
Działanie 2.1 Innowacje w ramach Priorytetu 2 – Wspieranie akwakultury zrównoważonej środowiskowo, zasobooszczędnej, innowacyjnej, konkurencyjnej i opartej na wiedzy umowa o dofinansowanie nr 00004-6521.1-OR1600005/17/20; Projekt pt. „Opracowanie technologii nowych i innowacyjnych produktów z karpia w celu zapewnienia całorocznego zbytu tego surowca z gospodarstw akwakultury”6.06.2023ZAPYTANIE OFERTOWE 14a/Doradczy/2023/KHIiBR
Zapraszamy do składania oferty na wygłoszenie 3 prelekcji pt.: „Projektowanie i budowa recyrkulowanych systemów akwakulturowych (RAS) do produkcji ryb”5.06.2023Informacja o udzieleniu zamówienia na dostawę odczynników chemicznych do badań naukowych dla KFN w odpowiedzi na zapytanie ofertowe nr KFN/O/5/2023
Treść dokumentu2.06.2023Zapytanie ofertowe na dostawę aparatu do destylacji metodą Kjeldahla K-365 MultiKjel T GI DI Sys wyposażonego w pompę dozującą NaOH, H2O, kwas borowy i pompę perystaltyczną do aspiracji próbki
Treść zapytania